Водната пързалка

Бяла е красив морски град, разположен в Североизточна България, на по-малко от 60 км от гр. Варна и около 70 км от гр. Бургас. Освен невероятния плаж и множеството интересни природни, и исторически забележителности, градчето забавлява своите гости с дълга водна пързалка. Неповторимата атракция се разполага в непосредствена близост до плажа на град Бяла. Водната пързалката радва, малки и големи, вече повече от 20 години. Построения към нея басейн е с дълбочина 1 метър и дължина 20 метра. Той е обществен и може да се използва от всеки. Водната пързалка и басейнът са идеални за забавление по време на горещите летни дни. 

Град Бяла радва своите гости и с красив плаж. Плажната ивица е една от най-дългите в България. Мястото е често предпочитана дестинация за отдих през летния сезон, тъй като морската вода е кристално чиста, а и наблизо няма индустриална зона или фабрики. Това създава отлични условия за спокойна семейна почивка и релакс.

Плажът е добре поддържан. Разполага както с платена зона, оборудвана с шезлонги и чадъри, така и безплатна, която може да се използва от всеки. На плажа има и заведения, предлагащи освежаващи напитки и леки закуски. Мястото радва своите гости  и с  други атракции като разходка с лодка, джетове, воден банан и водни колела.

Бяла е отличен морски курорт, където можете да прекарате прекрасна и забавна ваканция със семейството си!

You may also like

Добре дошли в апарт комплекс на плажа – White Cliffs. Насладете се на морска почивка в уникални апартаменти с басейн на плажа в Бяла.