Зоокът в с.Горица

Зоокът в село Горица представлява частна зоологическа градина, с обща площ около 4000 кв. м. Местоността е разположена в югоизточната част на България, в община Поморие, Бургаска област. Селото е на около 25 км от град Несебър, а до него може да се стигне бързо и лесно от главен път Бургас – Варна.

В частния зоопарк в село Горица се отглеждат различни видове животни, както птици и бозайници, така и хищници. Тук посетителите могат да видят златен фазан, паун, щраус, монголски фазан, чакал, лама, както и кон, глиган, елен лопатар, дива свиня, кенгуру и още много други. В зоологическата градина са създадени добри условия, максимално близки до естествените, за отглеждане на такива видове животни.

На територията на частния зоопарк в село Горица има и ресторант, където гостите могат да опитат  вкусни местни специалитети, по време на обяд или вечеря, или да се насладят на лека закуска и чаша ароматно кафе. Заведението, също така, разполага с открито пространство, което може да бъде идеално място за отдих, по време на горещите летни дни.

На територията на частната градина са изградени красиви дървени мостове, както и много алеи, където гостите могат да се разхождат и наслаждават на екзотични животни.

Ресторант Горица и Първа частна зоологическа градина са отворени за посетители както през делнични дни, така и през уикендите, с работно време от 9:00 до 18:00 часа.

You may also like

Добре дошли в апарт комплекс на плажа – White Cliffs. Насладете се на морска почивка в уникални апартаменти с басейн на плажа в Бяла.