За нас

White Cliffs

Добре дошли

Нашата мисия е да ви осигурим отлични условия за вашата лятна почивка. Знаем как да се погрижим за вас, така че да усетите професионализъм и приятелска атмосфера! Ще посрещнем всички ваши нужди с усмивка и готовност. Апартаментният комплекс се намира на перфектно място в Бяла, за да можете да се насладите на спокойния райски плаж през балкона на апартамента си и да послушате шума на вълните директно от спалнята си.

 

umbrella-icon

Плаж

Релаксирайте на финия пясъчен бряг и се потопете в кристално чистите води на Черно море. Плажът на крачка от комплекса е един от най-красивите и приятни плажове на Северното Черноморие.

White Cliffs

Нашият комплекс

Намира се на скалите, взиращи се в бреговете на Черно море. Невероятен комплекс от апартаменти на брега на морето в Бяла, град в близост до Варна, известен с богатата си история и култура. Градчето е малко, но древно. Датира още от 6ти век пр. Хр., а природата и културното наследство са добре запазени.

Летищен

трансфер

Насладете се на бърз, удобен и безопасен трансфер с нашите услуги! Наш служител ще ви очаква на летището преди да кацнете. Обадете ни се или ни пишете, а ние ще се свържем с вас възможно най-бързо!

Love
Меден месец
DISCOVER NEWS UPDATE

Вашето „и заживели дълго и щастливо“ започва в White Cliffs.

Романтиката обръща нашия ризорт и вие ще се насладите на прекрасни и романтични разходки по плажа или ще наемете кола и ще посетите най-девствените и екзотични кътчета до морето.

Забравете за всичко и изживейте любовта си тук!

Добре дошли в апарт комплекс на плажа – White Cliffs. Насладете се на морска почивка в уникални апартаменти с басейн на плажа в Бяла.