Настаняване

Настаняване
Апартаменти
DISCOVER NEWS UPDATE

Всички апартаменти в White Cliffs са проектирани и изградени със стил и усещане за удобство лукс. Повечето от тях предоставят прекрасна гледка към Черноморския бряг. Тихата и спокойна обстановка, модерната и все пак безкрайно уютна атмосфера на апартаментите ни, заедно със спиращата дъха гледка към морето ще Ви осигурят незабравима почивка в Бяла. Подарете си заслужена почивка най-лежерният ризорт на Северното Черноморие! Тук можете да изберете дали да релаксирате на чистите слънчеви плажове в Бяла, да се потопите в древната история на прекрасния град или да посетите някои от световно известните забележителности в околността.

Настаняване
Апартаменти
DISCOVER NEWS UPDATE

Всички апартаменти в Бяла Виста са проектирани и изградени със стил и усещане за удобство лукс. Повечето от тях предоставят прекрасна гледка към Черноморския бряг. Тихата и спокойна обстановка, модерната и все пак безкрайно уютна атмосфера на апартаментите ни, заедно със спиращата дъха гледка към морето ще Ви осигурят незабравима почивка в Бяла. Подарете си заслужена почивка най-лежерният ризорт на Северното Черноморие! Тук можете да изберете дали да релаксирате на чистите слънчеви плажове в Бяла, да се потопите в древната история на прекрасния град или да посетите някои от световно известните забележителности в околността.

Добре дошли в апарт комплекс на плажа – White Cliffs. Насладете се на морска почивка в уникални апартаменти с басейн на плажа в Бяла.